Scandinavian Sync

Soundrain har gått in och blivit en partner i musiktjänsten Scandinavian Sync. Scandinavian Sync är en tjänst som riktar sig mot företag som vill använda ljud i kommersiella sammanhang: TV, film, radio, web och reklam. Scandinavian Sync tillhandahåller på ett enkelt sätt att köpa högkvalitativ och personlig musik. Tanken är också att kunden ska kunna komma med specifika önskemål (”jag vill ha den här, fast utan bas”) och få det lätt och snabbt. Alltid till ett fast pris för en viss tid. Med andra ord ett personligare bemötande än de större ljud- och musikbankerna på nätet.

Gå gärna in och lyssna på mina låtar (under fliken partners), skriver musik under eget namn Fredrik Gunnarson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s